Kai Backman Hyväntahtoisuus kaikkia ihmisiä kohtaan on ehdoton velvollisuus.

Omaa hyvinvointiaan ei kannata tuhota toisen hyvinvoinnin estämiseksi

  • Veltot kudokset ovat seurausta väkivaltaisista ajatuksista löyhä puntin mielessä.
    Veltot kudokset ovat seurausta väkivaltaisista ajatuksista löyhä puntin mielessä.
  • Antagonisti tarvitsee mahtavan vastustajan ollakseen itse vielä suurempi, siksi vastustajaa suurennetaan taivaanrantaan asti.
    Antagonisti tarvitsee mahtavan vastustajan ollakseen itse vielä suurempi, siksi vastustajaa suurennetaan taivaanrantaan asti.
  • Omaa hyvinvointiaan ei kannata tuhota toisen hyvinvoinnin estämiseksi.
    Omaa hyvinvointiaan ei kannata tuhota toisen hyvinvoinnin estämiseksi.

Helvetin kolonnat vyöryvät tahtovan johtajan johdolla. Antagonisti tarvitsee mahtavan vastustajan ollakseen itse vielä suurempi, siksi vastustajaa suurennetaan taivaanrantaan asti, jossa asuvat vaarallisen älykkäät toiset ihmiset. Vihaamalla eristetään ihmisten todelliset henkilökohtaiset ominaisuudet, jäljelle jää vain rivous tuntemattomia kohtaan. Raivon purkautumistie on kylmä käsi, mutta jos köyhä ihminen osallistuu toisen köyhän vahingoittamiseen, on seurauksena kahden köyhän ihmisen elämän vaarantuminen. Omaa hyvinvointiaan ei kannata tuhota toisen hyvinvoinnin estämiseksi. 

Kosmokseen kuuluva alue nähdään maahanmuuttajien valloittamana, suurenmoisen kansan ikiaikainen mystinen alue on samanaikaisesti mahtavan ja kyynisen naapurin uhkaama. Siten syntyy kaikkivoipia poliitikoita, jotka kostavat kaikki kokemansa aikaisemmat nöyryytykset kuvittelemalleen epähavainnollisen tyypin idealle. Tällä tyypillä on fyysisessä ympäristössä tietenkin heidän itsensä tiedostamattomat piirteet.  Yhteiskunnallinen anomalia on poliittista reaktiota talouden kyvyttömyyteen pitää kansalaiset kaikinpuolisen terveinä. Vähän ajan päästä valta jää kokonaan rahaa kartuttavalle eliitille. 

Veltot kudokset ovat seurausta väkivaltaisista ajatuksista löyhä puntin mielessä. Se kaikki näkyy hahmon kasvoissa ja muussa olemuksessa. Röyhkeä, väkivaltainen tyyppi synnyttää aivoissaan kuvitelman geneettisesti määräytyvistä ihmisroduista, joita ei ole olemassa. Geneettisesti ihmiskunta on yhteneväinen ja samaa täynnä. Ihmisrotu on poliittinen käsite, joka on näkyvä vain niille tyypeille, jotka itseään haluavat nostaa toisia ihmisiä rajoittamalla. Kokonainen yhteiskuntaluokka voidaan tuhota siinä esiintyvien poliittisten rotupiirteiden vuoksi. Ihmisillä kuvitellaan olevan yhteiskunnallisesta asemasta johtuvia periytyviä piirteitä, jotka oikeuttavat heihin kohdistuvan silmittömän alistamisen sekä sanoin että teoin.

Täysin myytin vallassa olevalla luiskaotsalla ei ole menetettävänään mitään henkilökohtaisia etuja. Iso joukko ihmisiä on hänen intohimonsa, sillä ilman sitä hän ei ole olemassa. Siten yhteiskunnallisesti sovinnollinen käytäntö ja moraali ovat yhdentekeviä.  Alennustila on mahdollisimman vieras inhimillinen olotila poliittisessa vuorovaikutuksessa kansalaisyhteiskunnassa. Ihmisen tavoittelema maksimiturvallisuus olemalla isokokoisissa vaatteissa toisten tyyppien kanssa lisää epävarmuutta.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

" Omaa hyvinvointiaan ei kannata tuhota toisen hyvinvoinnin estämiseksi."

Tätä lausetta sietää pohtia.

Haetaanko tällä ajatelmalla rajojen täydellistä avaamista vai täydellistä sulkemista?

Ruotsissa on paraikaa meneillään ihmiskoe, jossa mitataan kannattiko vai ei.

Toimituksen poiminnat