Ydiniskun leimahdus polttaa ihmisten silmät

Kaunis elämä on avoin, tasapainossa ympäristönsä kanssa oleva systeemi. Ihmisen iho toimii väliaineena ympäristön ja ihmisen itsensä välillä. Ihmisruumis on enimmäkseen vettä, siinä seassa on vähän luita, jänteitä sekä muuta sellaista. Erityisesti terve iho kasvoissa ja käsissä mahdollistaa onnellisen sosiaalisen elämän, sillä ne ovat koko ajan enimmäkseen esillä ihmisen pienissä, arkisissa puuhissa. Kun ihmisen iho palaa ydinpommin tulessa, ei keho pysty estämään siinä olevan veden haihtumista.

Ydinisku, se tarkoittaa ihmisen rakenteiden rikkomista, suikaloimista, litistämistä, kehon paloittelua. Se murtaa miljoonien ihmisen kauniit kasvot ja kädet, sotkee heidän aivonsa ja sisäelimensä yhdeksi suureksi, kuumaksi, veriseksi keitokseksi. Se on tahallista, tarkoituksellista, valtavien ihmismassojen murhaamista kirkkaalla tulella, kokonaisen luomakunnan siivilöimistä radioaktiivisella, kaiken syövyttävällä pilvellä. Onneton on se ihmisparka, jota tulikuumat, hirviömäiset hiukkaset höyrystävät tyhjäksi. Eteenpäin raahautuvat ihmiset katselevat kauhuissaan toisia eloonjääneitä. He kaikki kärsivät sokeiksi korventuneiden silmien, tuhrittujen limakalvojen ja katkottujen jalkojen tähden sietämättömiä tuskia.

Korkealta vuorelta katsottuna maan päällä on suuri määrä ihmisiä, jotka tuhoavat itsensä ydintulella, polttoleikkaamalla itsensä pala palalta olemattomiin, kunnes mitään ei ole jäljellä. Ydiniskuista päättävät vain muutamat ihmiset, joita emme lainkaan tunne.

Ydinisku, se on yksi suunnaton rikos vailla mitään sääntöjä. Se on pelkkä surkea joukkomurha, sillä se ei ole mikään suursota, jossa on osapuolia. Se on ydinmiilussa syntyvän valkoisen liekkimeren irti päästämistä ihmisten keskuuteen. Ensin raapaistaan tuli fissiopommiin, se sytyttää vetypommin. Raivokas kuumuus tunkeutuu ihmisruumiin aukkoihin, iskun paine murskaa kaikki elolliset ja elottomat rakenteet mittaamattomilta, summittaisilta alueilta. Ruhjoutuneita, syöpyneitä, palaneita ihmisiä on miljoonittain kaikkialla maan päällä. Eloonjääneet kuolevat tuskallisesti radioaktiivisesti säteilevien myrkkyjen aiheuttamiin vaurioihin, eikä heitä pystytä auttamaan millään tavalla, sillä terveyspalveluiden ammattilaiset ovat kuolleet.

Ydinaseet on heti tehtävä käyttökelvottomiksi sekä vähän myöhemmin tuhottava. Tärkeintä on olla tottelematon, jos joku taho haluaa tehdä maailmasta helvetin. Maapallon on sallittava olla ikuinen paratiisi, jossa on monenlaista elämää.  Sellaisessa patiisissa ihminen voi käyskennellä ikuisia aikoja, antaen mereltä tulevan raikkaan tuulen hivellä kaunista ihoaan.

 

 

KaiBackman
Helsinki

Olin Helsingin Vasemmiston piirihallituksen jäsenenä vuosina 2017 - 2019. Olin vuosia Vasemmistoklubin johtokunnan jäsenen. Toimin Vasemmistoliiton eläinpoliittisessa työryhmässä vuosina 2020 -2022 sekä puoluevaltuuston varajäsenenä. Olin kuntavaaleissa Vasemmistoliiton ehdokkaana 2021 Helsingissä. Näinä päivinä olen sitoutumaton kansalaisaktivisti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu